Doe je ZINQ - ZINQ Nieuwtjes

Pensioen Roelof Dekker ZINQ-Veenoord Poedercoating

Op vrijdag 3 juni hebben de collega’s van ZINQ - Veenoord Poedercoating een ontzettend gezellige afsluiting georganiseerd voor Roelof Dekker.

Roelof mag vanaf heden genieten van zijn welverdiende pensioen, nadat hij in de afgelopen jaren zich met enorme toewijding heeft ingezet als straler binnen ZINQ - Veenoord Poedercoating.

Sinds 01-02-2018 is na een korte interim periode een arbeidsovereenkomst afgesloten met Roelof, nadat al snel duidelijk was dat dit een man met enorme inzet en vakkennis bleek te zijn.

Roelof heeft binnen onze organisatie gewerkt als straler, waardoor hij dus zorgdroeg voor een optimale mechanische voorbehandeling van diverse stalen, al dan niet thermisch verzinkte producten.

Zijn geweldige inzet en vakkennis heeft ons als organisatie verder geholpen in het tijdig, maar zeker ook goed produceren en uitleveren van eindproducten met een prachtig poedercoatsysteem.

Nu Roelof zijn pensioengerechtigde leeftijd bijna bereikt heeft (31-08-2022), is het tijd gebleken om na vele jaren van zwaar lichamelijk werk, de opgebouwde vrije dagen op te nemen en van de welverdiende rust te gaan genieten.

Door de collega’s is een gezellige middag georganiseerd bij het lokale café, waar onder het genot van een natje en droogje, de samenwerking zeer goed gevierd is.

Enorme dank ook voor deze geweldige collegiale spontane actie. 

Na deze gezellige middag is Roelof in een prachtige limousine naar huis gebracht.

Enorm bedankt Roelof voor jouw toewijding en inzet voor onze ZINQ organisatie en geniet van jouw nieuwe fase in het leven.

Namens de collega’s van ZINQ - Veenoord Poedercoating


Foto's:
ZINQ-Veenoord Poedercoating