Doe je ZINQ - ZINQ Nieuwtjes

Een afscheid en welkom terug voor Berend Moesker

Na 21 jaar gepassioneerde inzet, mag onze collega Berend Moesker genieten van zijn welverdiende pensioen.

Ondanks deze mooie gelegenheid, kan hij nog geen genoeg krijgen van zijn werk, zijn collega’s en de ZINQ familie en zet hij zijn werk toch voort voor een periode.

Zolang het lichamelijk nog lukt en hij de geweldige inzet vasthouden kan, zal Berend zich blijven inzetten voor ZINQ Veenoord.

Berend Moesker is sinds 04-09-2000 werkzaam bij ZINQ Veenoord, waarin hij een hele lange periode de eindverantwoordelijkheid heeft gehad en genomen op de afdeling waar verzinkte producten coating geschikt gemaakt worden.

In de beginjaren werd dit nog in de productiehal van de verzinkerij gedaan, maar door groei in werk alsmede de start van onze eigen poedercoat afdeling in 2003, is de afdeling enkele keren herplaatst, waar deze nu uiteindelijk naast onze afdeling Poedercoating ondergebracht is.

De afdeling coatinggeschikt maken is in onze ogen een klein bedrijfje binnen de organisatie die een enorm belangrijke basis legt voor het uiteindelijk prachtig gecoate eindproduct.

Berend heeft sinds het begin van zijn dienstverband de verantwoordelijkheid gevoeld en genomen, waardoor hij al snel en vol passie zorgdroeg voor de complete interne aansturing van ontvangen producten en gereed product, die uiteraard zeer nauw samenhing met de administratieve werkzaamheden.

Als één van de oudste collega’s, geeft zijn enorme drang voor resultaat het beeld alsof hij nog 20 jaren oud is. Zo nu en dan moest hij dan ook even afgeremd worden.

Wij mogen binnen ZINQ Veenoord gelukkig nog een tijdje van zijn inzet genieten, maar willen via deze weg uiteraard onze enorme dank uitspreken over de fantastische jaren van inzet voor onze klanten en organisatie.


Foto:
ZINQ-Veenoord Thermisch verzinken