Doe je ZINQ - ZINQ Nieuwtjes

Nieuwjaarsreceptie 2020

Samen kwissen voor het goede doel!

Onlangs organiseerde Galva Power haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie om samen gezellig te klinken op het nieuwe jaar.

Tijdens deze receptie werden de resultaten bekend gemaakt van de “ZINQ Quiz” die vorig jaar geïntroduceerd werd – een kwis waarin aan de hand van een 12-tal vragen de kennis over Galva Power in het algemeen getoetst werd. Alle aanwezigen op de receptie vulden vorig jaar deze vragenlijst in, de spanning was dus te snijden toen onlangs de winnaars bekend werden gemaakt!

De 3 winnaars mochten niet enkel een persoonlijke opleidingsdag kiezen, maar ook een bepaald bedrag schenken aan een door hun gekozen goed doel.

  • Kris Deferme mocht een bedrag van 100 € schenken aan het “Berenhuis”. Dit centrum voor taalactivering en kunsteducatie focust zich op een breed publiek met speciale aandacht voor mensen voor wie toegang tot cultuur moeilijk is.

  • Heidi Smeets haar cheque van 150 € ging naar “’t Kietelt”.  Deze vzw bezorgt kinderen die in armoede opgroeien een verjaardagsdoos met daarin oa versiering, traktaties en natuurlijk een mooi cadeau. Vzw Kietelt werkt anoniem zodat kinderen niet weten dat deze vzw hun verjaardag mogelijk maakt.

  • Wendy Bonhomme tenslotte mocht de “Cliniclowns” blij maken met een cheque van 200 €. De Cliniclowns brengen afleiding en plezier aan kinderen die door ziekte en/of een handicap in een ziekenhuis moeten verblijven en daardoor weinig contact hebben met hun eigen leefwereld. Door middel van improvisatie proberen de clowns binnen de vier muren van een ziekenhuiskamer deze leefwereld weer wat op te roepen en op die manier wat afleiding te bieden. 

_____________

Foto´s