Doe je ZINQ - ZINQ Nieuwtjes

Kerstboodschap van onze aandeelhouder, Lars Baumgürtel

Bijgaand een kerstboodschap van onze aandeelhouder, de heer Lars Baumgürtel.

zinq.com/xmas2020/

De toespraak is in het Duits vandaar dat ik de highlights graag in het Nederlands wil benadrukken.

De heer Baumgürtel bedankt u en alle toeleveranciers voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar.

In het bijzonder spreekt hij zijn dank uit aan alle medewerkers van ZINQ die, ondanks de zeer moeilijke omstandigheden, zeer loyaal aan de onderneming zijn geweest en iedere dag hun uiterste best hebben gedaan om alles te doen voor het succes van onze klanten.

Onze aandeelhouder vertelt eveneens dat er nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar gepland staan: 

RE-ZINQ, het feit dat  er een project zal worden opgestart waardoor te recyclen staal binnen onze groep van de zinklaag ontdaan kan worden zodat we zink als basismateriaal in een gesloten kringloop houden.

Er zal een ZINQ C0-2 bank worden opgezet waarmee de besparing in kaart zal worden gebracht die de uiteindelijke klant ten deel valt vanwege het feit dat deze zijn materialen bij ZINQ thermisch laat verzinken.

Deze bovenstaande innovaties zijn dus direct te koppelen aan planetZINQ en onze, sedert 2013 bestaande, Cradle-to-Cradle certificering.

Ook  aandacht voor de DIN-50997 norm, feitelijk de normalisatie voor microZINQ waardoor klanten mogen en kunnen vertrouwen op een verzinkt product met een gestandaardiseerde norm binnen een gecontroleerde procesmatige omgeving.

Uiteraard wenst de heer Lars Baumgürtel u allen fijne feestdagen en een succesvol 2021 en besluit met de woorden: Blijft u  alstublieft gezond.

Namens de Directie, Rob Ikink


Foto:
ZINQ