Doe je ZINQ - ZINQ Nieuwtjes

Nieuwe werknemers 2019

Het Galva Power team werd de afgelopen maanden versterkt met maar liefst 4 nieuwe collega’s!Inge Millen is sinds 1 oktober in dienst als ‘Division Accountant’. Inge heeft een diploma Bachelor Accountancy en heeft 14 jaar gewerkt bij Staples SSC Europe als financial accountant.

Op 1 juli 2019 is Ronny Spinnoy opgestart als “ICT Analyst & Developper”. Ronny is een gemotiveerde IT’er met een grote ervaring als ontwikkelaar. Hij heeft zijn laatste werkgever waar hij 15 jaar gewerkt heeft, verlaten om onze ICT-dienst te versterken.

Op 4 november is Simon Barbieux opgestart als “Software Engineer”. Simon is een ontwikkelaar met meer dan 8 jaar ervaring  in. Net ontwikkeling.

Sinds 19 november is Tom Van Olmen in dienst als “Systeem Engineer”. Door een reorganisatie kwam er na meer dan 15 jaar een einde aan zijn tewerkstelling als “Information Systems Specialist” bij Toro Europe.
Door zijn sterke achtergrond in alles wat te maken heeft met netwerk, telefonie, systeem en hardware zal hij ons IT team zeker versterken.

_____________

Foto´s