Familiebedrijf met waarden

Goede redenen voor een carrière bij ZINQ

Ga je eigen weg bij ZINQ Groep - België en ZINQ - Nederland

We zijn één team, we zijn één familie.

Teamgeest maakt ons sterk: we zijn trots op onze goede werksfeer. We stimuleren een hoge mate van transparantie in de organisatie en daarmee ook de persoonlijke sterktes van ieder individu. Vertrouwen, openheid, teamgeest en een gezonde dosis humor zijn belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoordelijkheid en zelfontplooiing belangrijke factoren zijn, zowel voor de persoonlijke als professionele ontwikkeling. Daarnaast zetten we ons in voor een vertrouwensrelatie en waarderen we duidelijke communicatie: persoonlijke ideeën en suggesties worden besproken, professionele uitdagingen en doelen worden in goed onderling overleg vooropgesteld.

01

Wij zetten ons in voor opleiding

Wij investeren in onze mensen en hechten heel veel belang aan een goede opleiding.


02

We stimuleren onze medewerkers - doelgericht en individueel

Wij maken het graag mogelijk: wie zich bij ons verder wil ontwikkelen, krijgt daartoe de mogelijkheid. Met een constante focus op individuele ontwikkeling bieden wij gerichte bijscholing aan en verbreden wij de horizon van onze medewerkers.


03

Wij bieden zekerheid en stabiliteit

Wij zijn een stabiele werkgever. Wij bieden onze medewerkers zekerheid. De kern van onze activiteiten blijft ongewijzigd en kent een jarenlange traditie.
Als toonaangevende Europese groep zijn wij een betrouwbare partner.


04

Wij zijn innovatief en ontwikkelen ons voortdurend

Het is ons doel om innovatieve processen en nieuwe, verbeterde producten te ontwikkelen. Deze producten en processen dienen op een duurzame wijze te voldoen aan de eisen van de staalverwerkende industrie.


05

Wij staan voor het duurzaam gebruik van hulpbronnen en het milieu

Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van mens en milieu. Wij zijn van mening dat innovatie alleen kan worden bereikt in combinatie met duurzaamheid en dat duurzaamheid alleen kan worden bereikt door middel van innovatie.
We gebruiken innovatie om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. In beide gevallen is een effectief en efficiënt gebruik van grondstoffen (bijvoorbeeld zink) en hulpbronnen (bijvoorbeeld energieverbruik) richtinggevend.

Binnen onze systemen worden grondstoffen niet alleen gerecycled, maar worden ook alle gerecyclede grondstoffen opnieuw gebruikt.