Doe je ZINQ

 

We zien onszelf als één familie. Iedereen heeft zijn of haar positie en verantwoordelijkheid bij ons, gebruikt zijn of haar inzet en geeft met zijn of haar persoonlijkheid vorm aan ons bedrijf en onze cultuur.

We stimuleren een hoge mate van transparantie in de organisatie en daarmee ook de persoonlijke sterktes van ieder individu. Vertrouwen, openheid, teamgeest en een gezonde dosis humor zijn belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoordelijkheid en zelfontplooiing belangrijke factoren zijn, zowel voor de persoonlijke als professionele ontwikkeling. Daarnaast zetten we ons in voor een vertrouwensrelatie en waarderen we duidelijke communicatie: persoonlijke ideeën en suggesties worden besproken, professionele uitdagingen en doelen worden in goed onderling overleg vooropgesteld.

ZINQ succesverhalen

Een blik op de carrière van ZINQ werknemers

Goede redenen om te kiezen voor ZINQ

Onze werkomgeving wordt gekenmerkt door vertrouwen, verantwoordelijkheid en professionele uitdagingen.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar geëngageerde en geïnteresseerde collega’s.

Doe je ZINQ

Newsroom

Volg ons en blijf op de hoogte

There was an error with your request
There is nothing to see here
  • Filter by:

ZINQ-Charleroi, met zijn bruikbare badafmetingen van 7,00 m x 1,80 m x 3,00 m is één van de 6 verz...

ZINQ-Charleroi, met zijn bruikbare badafmetingen van 7,00 m x 1,80 m x 3,00 m is één van de 6 verzinkerijen van ZINQ - België . ZINQ-Nederland beschikt over 1 verzinkerij en 1 poedercoating afdeling.

Naast het thermisch verzinken biedt ZINQ-Charleroi ook andere diensten aan zoals slingerwerk, passivatie, coatingsgeschikt maken, duplex op aanvraag, enz.
Zij beschikken ook over een ophaalronde in o.a. Henegouwen en de provincie Luik. Montage op aanvraag is eveneens mogelijk.

In onderstaande flyer vindt u alle diensten van ZINQ-Charleroi op een rijtje. Ook kan u er de bruikbare badafmetingen en de locaties van de andere verzinkerijen van ZINQ - België terugvinden.

Indien u algemene vragen heeft, kan u steeds contact opnemen met Michaël Cloarec, Plant Manager van ZINQ-Charleroi (tel: +32 71 39 20 00) of michael.cloarec@zinq.be.

#ZINQ
#thermischverzinken
#galvanisation

Show original article
Volgende week stapt onze sympathieke collega Sandra Van Bakel in het huwelijksbootje ✨.

Uiteraa...

Volgende week stapt onze sympathieke collega Sandra Van Bakel in het huwelijksbootje ✨.

Uiteraard konden we deze heugelijke gebeurtenis niet zomaar laten passeren en dus kreeg Sandra een leuke attentie van de sales collega's van ZINQ - België .

Alvast een dikke proficiat Sandra & Steve en maak er een onvergetelijke dag van

Show original article
Onze collega’s van ZINQ France kunnen nu ook lange lengtes thermisch verzinken in Ardennes en dit ...

Onze collega’s van ZINQ France kunnen nu ook lange lengtes thermisch verzinken in Ardennes en dit dankzij de samenwerking met ZINQ-Charleroi.
ZINQ France en ZINQ-Charleroi : een (ijzer)sterk team!

Our colleagues from ZINQ France can now also hot-dip galvanize long lengths in Ardennes, thanks to the cooperation with ZINQ-Charleroi.

ZINQ France and ZINQ-Charleroi: a strong team!

#ZINQ
#thermischverzinken
#galvanisation

Show original article
Vandaag werd er een boeiende LinkedIn training georganiseerd voor de collega’s van sales. Dankzij ...

Vandaag werd er een boeiende LinkedIn training georganiseerd voor de collega’s van sales. Dankzij de nodige tips en tricks, heeft iedereen zijn persoonlijk profiel kunnen updaten met de juiste ZINQ look and feel.

Bedankt voor jullie enthousiasme en medewerking lieve collega’s Sandra Van Bakel, 'Tamara Bosmans', Kris Deferme, Toon Huysmans, Martin Verberk, Gregory Vonken en Dominique Lambert.

We hebben eveneens van de gelegenheid gebruik gemaakt om Gregory in de bloemetjes te zetten met zijn 40e verjaardag. Een heel dikke proficiat Gregory; geniet van deze speciale verjaardag!

#ZINQ
#passionforpeople
#linkedintraining

Show original article
ZINQ - België en meer specifiek ZINQ – Gent is een standvastige partner voor meerdere staalhandel...

ZINQ - België en meer specifiek ZINQ – Gent is een standvastige partner voor meerdere staalhandelaren waaronder SAEY NV.

SAEY staalhandel, gevestigd in België en Frankrijk, distribueert en bewerkt kwaliteitsstaal. Zij bieden een ruim gamma aan met meer dan 10.000 referenties in platen, buizen, staafstaal en diverse toebehoren.

Met meer dan 115 jaar ervaring en een expertise in tal van bewerkingen en diensten willen zij de referentie zijn voor de metaalverwerkende industrie.

Deze partij handelsstaal werd door ZINQ – Gent vakkundig thermisch verzinkt.

#ZINQ
#thermischverzinken
#passionforquality

Show original article