Doe je ZINQ

 

We zien onszelf als één familie. Iedereen heeft zijn of haar positie en verantwoordelijkheid bij ons, gebruikt zijn of haar inzet en geeft met zijn of haar persoonlijkheid vorm aan ons bedrijf en onze cultuur.

We stimuleren een hoge mate van transparantie in de organisatie en daarmee ook de persoonlijke sterktes van ieder individu. Vertrouwen, openheid, teamgeest en een gezonde dosis humor zijn belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoordelijkheid en zelfontplooiing belangrijke factoren zijn, zowel voor de persoonlijke als professionele ontwikkeling. Daarnaast zetten we ons in voor een vertrouwensrelatie en waarderen we duidelijke communicatie: persoonlijke ideeën en suggesties worden besproken, professionele uitdagingen en doelen worden in goed onderling overleg vooropgesteld.

ZINQ succesverhalen

Een blik op de carrière van ZINQ werknemers

Goede redenen om te kiezen voor ZINQ

Onze werkomgeving wordt gekenmerkt door vertrouwen, verantwoordelijkheid en professionele uitdagingen.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar geëngageerde en geïnteresseerde collega’s.

Doe je ZINQ

Newsroom

Volg ons en blijf op de hoogte

There was an error with your request
There is nothing to see here
  • Filter by:

Galva Power Antwerpen heeft onlangs een transportband voor rotsstukken verzinkt voor De Boer Constru...

#Thermisch verzinken

Galva Power Antwerpen heeft onlangs een transportband voor rotsstukken verzinkt voor De Boer Constructies. Het chassis woog maar liefst 11,5 ton en werd met twee bovenloopkranen verzinkt.

Op voorhand werd er uitvoerig overlegd met de klant voor wat betreft de uitloopgaten, de ophangpunten en het hijsplan. De grootste uitdaging was het recht houden van de constructie.

Na controle bleek de vervorming verwaarloosbaar en konden de schroefdelen probleemloos gemonteerd worden.

Een knap staaltje van thermisch verzinken!

Staal verduurzamen is wat we doen, duurzaam is wat we zijn!

#Thermisch verzinken

Show original article
Stevens Constructie is een constructiebedrijf, gecertificeerd volgens de NEN, dat sinds 1903 gevesti...

#Verzinken

Stevens Constructie is een constructiebedrijf, gecertificeerd volgens de NEN, dat sinds 1903 gevestigd is in Odoorn. Zij zijn actief in o.a. de woningbouw, machinebouw en industrie. De basismaterialen waarmee zij werken zijn staal, rvs en aluminium.

Voor een project in Assen, heeft Zincoat de hekken en spiltrappen mogen verzinken en poedercoaten.

#Verzinken

Show original article
Weld·in·Gent is een schooloverkoepelend project met als kernwoorden: lassen, staal, fiets en Gent....

#Thermisch verzinken

Weld·in·Gent is een schooloverkoepelend project met als kernwoorden: lassen, staal, fiets en Gent.

Staal en staalverwerking spelen een belangrijke historische rol in de industriële ontwikkeling van Gent. Daarnaast wil het hedendaagse Gent als fietsstad toonaangevend zijn. Vanuit deze achtergronden ontstond 'Weld-in-Gent'! De lasafdelingen van vijf scholen gaan aan de slag en ontwerpen en creëren originele fietsenrekken. Het project is geen wedstrijd, maar wil leerlingen en cursisten van de deelnemende scholen de kans bieden om hun vakkennis en creativiteit te etaleren.

De realisaties van dit project worden tussen 20 en 28 april 2019 openbaar tentoongesteld op de binnenkoer van de Sint-Pietersabdij te Gent.

Galva Power is als sponsor opgetreden voor dit unieke project en zorgde voor het thermisch verzinken van 4 projecten.

#Thermisch verzinken

Show original article
Wij gebruiken cookies om de functionaliteit van deze website voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.