Doe je ZINQ

 

We zien onszelf als één familie. Iedereen heeft zijn of haar positie en verantwoordelijkheid bij ons, gebruikt zijn of haar inzet en geeft met zijn of haar persoonlijkheid vorm aan ons bedrijf en onze cultuur.

We stimuleren een hoge mate van transparantie in de organisatie en daarmee ook de persoonlijke sterktes van ieder individu. Vertrouwen, openheid, teamgeest en een gezonde dosis humor zijn belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoordelijkheid en zelfontplooiing belangrijke factoren zijn, zowel voor de persoonlijke als professionele ontwikkeling. Daarnaast zetten we ons in voor een vertrouwensrelatie en waarderen we duidelijke communicatie: persoonlijke ideeën en suggesties worden besproken, professionele uitdagingen en doelen worden in goed onderling overleg vooropgesteld.

ZINQ succesverhalen

Een blik op de carrière van ZINQ werknemers

Goede redenen om te kiezen voor ZINQ

Onze werkomgeving wordt gekenmerkt door vertrouwen, verantwoordelijkheid en professionele uitdagingen.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar geëngageerde en geïnteresseerde collega’s.

Doe je ZINQ

Newsroom

Volg ons en blijf op de hoogte

There was an error with your request
There is nothing to see here
  • Filter by:

Galva Power Ieper, met zijn nuttige badafmetingen van 7,30 x 1,40 x 2,40
(l x b x d) is één van d...

Galva Power Ieper, met zijn nuttige badafmetingen van 7,30 x 1,40 x 2,40
(l x b x d) is één van de 6 verzinkerijen van Galva Power in België, die gekend is om zijn grote veelzijdigheid:
Naast het thermisch verzinken van seriewerk, kunnen ze ook moeiteloos andere producten thermisch verzinken, gaande van loodsen tot ketels, vaten, poorten en kruiwagens.
In de agrarische sector zijn zij ook goed vertegenwoordigd in de stallenbouw oa voor varkensstallen maar ook stallen voor rundvee en paarden.
Daarnaast beschikt Galva Power Ieper ook over een hanglijn en kunnen zij slingermateriaal thermisch verzinken. Ook hebben zij een eigen transportronde.

Show original article
TradeWinds Atelier is een atelier waar Jean-Pierre Galeyn met zijn ervaren medewerkers, producten vo...

TradeWinds Atelier is een atelier waar Jean-Pierre Galeyn met zijn ervaren medewerkers, producten voor het buitenleven ontwikkelt, produceert en verdeelt over de hele wereld.

Hun voornaamste drijfveer is het teruggeven van vorm en functie aan voorwerpen die hun eigenheid verloren door massaproductie. Kwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en authenticiteit staan daarbij centraal.

Een heel mooi voorbeeld hiervan is de SHELT^R. Dit is een strakke tent die gemakkelijk op elke ondergrond kan gemonteerd worden zonder paal of touw.
De vorm is geïnspireerd op de huisjes die kinderen tekenen, met een puntdak en een vierkante gevel. Een heel eenvoudig, maar iconisch design.

Het geraamte is een stalen constructie die thermisch werd verzinkt om duurzaamheid te verzekeren.
Rondom het frame wordt een weerbestendig zeil strak gespannen.

Galva Power is bijzonder trots dat ze deze unieke producten mag thermisch verzinken.

www.zinq.com
https://www.trade-winds.be/nl/

Show original article
Galva Power Antwerpen heeft een verzinkbad met een lengte van maar liefst 18,5 meter en kan daardoor...

Galva Power Antwerpen heeft een verzinkbad met een lengte van maar liefst 18,5 meter en kan daardoor moeiteloos deze 20 meter lange lichtmasten van VDL Mast Solutions thermisch verzinken.

https://www.zinq.com/nl/locaties/locatie-antwerpen/

Show original article
Onze collega’s van Galva Power Gent werken graag mee aan meer liefde in de wereld en liefde voor d...

Onze collega’s van Galva Power Gent werken graag mee aan meer liefde in de wereld en liefde voor de natuur (cradle to cradle): welke dag was er meer geschikt dan Valentijn, om dit project even uit de doeken te doen.

In Virelles, een dorp in Henegouwen, staan 18 fijn gedecoreerde (en fragiele!) verlichtingspalen die in Galva Power Gent #thermisch verzinkt werden. Het ging om palen waarin vogeltjes, bladeren mét hartjes en nestjes gesoldeerd waren.

Deze fantasierijke verlichtingspalen, ofwel “Flower Love Trees”, zijn een verademend alternatief op de ultra saaie palen die men elke dag om de zoveel meter passeert.

Show original article
Het treinstation Pfaffenthal-Kirchberg is een rechtstreekse verbinding tussen het Pfaffenthal en het...

Het treinstation Pfaffenthal-Kirchberg is een rechtstreekse verbinding tussen het Pfaffenthal en het Kirchbergplateau in Luxemburg.

Reizigers kunnen rechtstreeks met de trein naar het Kirchbergplateau, en vandaar kunnen ze ook op comfortabele wijze de tram nemen naar het stadscentrum.

Het station bestaat uit een lager en een hoger gelegen gedeelte, met een hoogteverschil van bijna 20% over een afstand van 200 meter. Om de vereiste transportcapaciteit te bekomen, zijn deze 2 zones met elkaar verbonden door middel van een dubbele kabelbaan.

Er werd maar liefst 700 ton staal verwerkt in dit project; dankzij het gebruik waren grote overkragingen, vrije oppervlaktes en een volledig recycleerbare structuur mogelijk alsook een snelle montage en veel natuurlijke lichtinval.

Galva Power Charleroi nam het thermisch verzinken voor zijn rekening.

Show original article