Doe je ZINQ

 

We zien onszelf als één familie. Iedereen heeft zijn of haar positie en verantwoordelijkheid bij ons, gebruikt zijn of haar inzet en geeft met zijn of haar persoonlijkheid vorm aan ons bedrijf en onze cultuur.

We stimuleren een hoge mate van transparantie in de organisatie en daarmee ook de persoonlijke sterktes van ieder individu. Vertrouwen, openheid, teamgeest en een gezonde dosis humor zijn belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoordelijkheid en zelfontplooiing belangrijke factoren zijn, zowel voor de persoonlijke als professionele ontwikkeling. Daarnaast zetten we ons in voor een vertrouwensrelatie en waarderen we duidelijke communicatie: persoonlijke ideeën en suggesties worden besproken, professionele uitdagingen en doelen worden in goed onderling overleg vooropgesteld.

ZINQ succesverhalen

Een blik op de carrière van ZINQ werknemers

Goede redenen om te kiezen voor ZINQ

Onze werkomgeving wordt gekenmerkt door vertrouwen, verantwoordelijkheid en professionele uitdagingen.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar geëngageerde en geïnteresseerde collega’s.

Doe je ZINQ

Newsroom

Volg ons en blijf op de hoogte

There was an error with your request
There is nothing to see here
  • Filter by:

De DIN 50997 norm voor microZINQ is een feit. Dit is een dunne en unieke legering en zeer sterk in b...

De DIN 50997 norm voor microZINQ is een feit. Dit is een dunne en unieke legering en zeer sterk in bijna alle mogelijke en gewenste corrsiewerende omstandigheden.
Met de DIN 50997 norm beschikken we nu over een nationaal geldend kader voor de toepassing van zink-aluminium legeringen en dit opent nieuwe mogelijkheden voor microZINQ en dus ook voor onze klanten.

Show original article
De firma Laeremans Geert nv uit Heist-op-den-berg is gespecialiseerd in stalen trappen, leuningen, p...

De firma Laeremans Geert nv uit Heist-op-den-berg is gespecialiseerd in stalen trappen, leuningen, poorten, carports, ramen en deuren maar ook het plaatsen van deze aanrijbeveiligingen op Brucargo Brussels Airport was voor hun een koud kunstje.

Deze aanrijbeveiligingen werden thermisch verzinkt in Galva Power Overpelt.

Show original article
De firma Jonge Poerink Conveyors werd opgericht in 1932 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwi...

De firma Jonge Poerink Conveyors werd opgericht in 1932 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkend specialist in betrouwbare transportsystemen voor intern transport en dit zowel voor de voedselverwerkende industrie, de verpakkings– of drankenindustrie en zelfs de heavy duty-industrie.

Zincoat Poedercoating heeft voor deze firma conveyors mogen stralen en poedercoaten en is terecht trots op deze mooie samenwerking.

Show original article
Galva Power Ieper, met zijn nuttige badafmetingen van 7,30 x 1,40 x 2,40
(l x b x d) is één van d...

Galva Power Ieper, met zijn nuttige badafmetingen van 7,30 x 1,40 x 2,40
(l x b x d) is één van de 6 verzinkerijen van Galva Power in België, die gekend is om zijn grote veelzijdigheid:
Naast het thermisch verzinken van seriewerk, kunnen ze ook moeiteloos andere producten thermisch verzinken, gaande van loodsen tot ketels, vaten, poorten en kruiwagens.
In de agrarische sector zijn zij ook goed vertegenwoordigd in de stallenbouw oa voor varkensstallen maar ook stallen voor rundvee en paarden.
Daarnaast beschikt Galva Power Ieper ook over een hanglijn en kunnen zij slingermateriaal thermisch verzinken. Ook hebben zij een eigen transportronde.

Show original article
TradeWinds Atelier is een atelier waar Jean-Pierre Galeyn met zijn ervaren medewerkers, producten vo...

TradeWinds Atelier is een atelier waar Jean-Pierre Galeyn met zijn ervaren medewerkers, producten voor het buitenleven ontwikkelt, produceert en verdeelt over de hele wereld.

Hun voornaamste drijfveer is het teruggeven van vorm en functie aan voorwerpen die hun eigenheid verloren door massaproductie. Kwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en authenticiteit staan daarbij centraal.

Een heel mooi voorbeeld hiervan is de SHELT^R. Dit is een strakke tent die gemakkelijk op elke ondergrond kan gemonteerd worden zonder paal of touw.
De vorm is geïnspireerd op de huisjes die kinderen tekenen, met een puntdak en een vierkante gevel. Een heel eenvoudig, maar iconisch design.

Het geraamte is een stalen constructie die thermisch werd verzinkt om duurzaamheid te verzekeren.
Rondom het frame wordt een weerbestendig zeil strak gespannen.

Galva Power is bijzonder trots dat ze deze unieke producten mag thermisch verzinken.

www.zinq.com
https://www.trade-winds.be/nl/

Show original article