Wij zijn ZINQ

Öczan Civak

Plant Manager, ZINQ Voigt & Schweitzer

Dit is mijn job bij Voigt & Schweitzer

Özcan Civak: "Als Plant Manager ben ik verantwoordelijk voor de operationele processen op onze site in Castrop-Rauxel. Ik zorg voor de naleving van de veiligheids- en milieuregelgeving, geef leiding aan medewerkers, zorg voor klanten en het commerciële aspect. Ik ben in al deze taken gegroeid. Na mijn opleiding als technisch commercieel leidinggevende bij Voigt & Schweitzer bood het bedrijf mij de mogelijkheid om naast mijn job, deeltijds te studeren. Ik ben deze uitdaging graag aangegaan, heb vier jaar bedrijfskunde gestudeerd en ben met succes afgestudeerd met een Bachelor of Arts. Tegelijkertijd leerde ik geleidelijk aan alle werkplekken in de productie kennen. Deze praktische kennis is een grote hulp in mijn huidige functie. Ik heb tenslotte alle processen doorlopen waarvoor ik vandaag zelf verantwoordelijk ben."

Daarom past de onderneming zo goed bij mij

Özcan Civak: "Voor mij persoonlijk was het altijd belangrijk om mezelf verder te ontwikkelen, nieuwe dingen te ervaren en bij te leren. Bij Voigt & Schweitzer werd ik hierin altijd ondersteund. De regel hier is: wie uitdagingen wil aangaan, krijgt ook de bijbehorende kansen. Ik neem graag verantwoordelijkheid op me - op het werk, maar ook thuis. En ik wil mijn kinderen ook een boodschap meegeven: Als je toegewijd bent, de moed hebt om nieuwe dingen te ontdekken, geïnteresseerd bent en geniet van wat je doet, ligt de wereld aan je voeten".

ZINQ is voor mij

Özcan Civak: ".... de kans om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen - daarom werk ik bij Voigt & Schweitzer."

__________________

Portret

Naam: Özcan Civak
Functie: Plant Manager bij Voigt & Schweitzer Castrop-Rauxel
In dienst sinds: augustus 2003