Wij zijn ZINQ

Bart Van Samang

Director - Finance Manager, Galva Power Group, Houthalen

Dit is mijn job bij Galva Power

Bart Van Samang: “Mijn job als Director – Finance Manager bij Galva Power Group in Houthalen is zeer uiteenlopend. In eerste instantie neem ik de taak van financieel verantwoordelijke op mij voor Benelux, Frankrijk en Polen. Samen met een sterk team in de Benelux en competente collega’s in Frankrijk en Polen staan wij in voor de dagdagelijkse boekhoudkundige werking, diverse interne en externe rapporteringsverplichtingen, fiscaal-juridische taken, and many more….
Bijkomend ben ik actief als bestuurder in Galva Power Group nv en Fontaine Holdings nv, waarbij ik buiten het financiële luik diverse taken van dagelijks management op mij neem en vertegenwoordigd ben in de Raad van Bestuur. Dit brengt veel diversiteit in mijn dagelijks takenpakket en maakt mijn job zeer boeiend.”

Daarom past de onderneming zo goed bij mij

Bart Van Samang: “Ik ben iemand die veel afwisseling en uitdaging nodig heeft, en regelmatig getriggerd moet worden om het onderste uit de kan te halen. ZINQ kan mij deze diversiteit en uitdaging dagdagelijks bieden, onder andere door het internationale karakter van onze organisatie! Om binnen mijn job en verantwoordelijkheden bepaalde doelen te halen is commitment en doorzettingsvermogen nodig, iets wat ik wel in mijn karakter kan terugvinden. Deze karaktertrekken zijn tevens ontstaan en komen goed van pas in mijn hobby – de autosport – waarbij ik als piloot in diverse kampioenschappen al meer dan 20 jaar zeer gepassioneerd actief ben.

ZINQ is voor mij

Bart Van Samang: “Passion for performance”. De ideale organisatie om mij ten volle te ontwikkelen!

__________________

Portret

Naam: Bart Van Samang
Functie: Director - Finance Manager bij Galva Power Group in Houthalen
In dienst sinds: Januari 2006