Wij zijn ZINQ

Ernie de Jonge

Bedrijfsleider poedercoaten

Dit is mijn job bij ZINQ in Nieuw Amsterdam

Ernie de Jonge: "Mijn job als bedrijfsleider van Zincoat Poedercoating is zeer gevarieerd. Op kantoor adviseer ik klanten over technische of logistieke zaken. Ook het opstellen van offertes behoort tot mijn takenpakket, alsmede het plannen van productieprocessen en het regelen van personeelszaken. Daarnaast ben ik op verzoek van de klant aanwezig op de werf en help ik indien nodig. Ik heb al veel mooie projecten gezien: prachtig gecoate paardenstallen in Oostenrijk of de omheining van renbanen in Bratislava en Qatar - uiteindelijk is het deze mix van dagelijkse zaken en buitengewone opdrachten die mijn werk zo spannend maakt".

Daarom past de onderneming zo goed bij mij

Ernie de Jonge: "Ik hou van uitdagingen en mijn werk geeft me de kans om samen met mijn team voortdurend nieuwe wegen in te slaan en onze klanten innovatieve oplossingen op maat te bieden. In mijn vrije tijd hou ik ook van de spanning, vooral in en op het water. Ik zeil met een sportcatamaran en ben geïnteresseerd in wrakduiken en maritieme archeologie. Wat vind ik er leuk aan? Grenzen overwinnen en nieuwe dingen ontdekken. Altijd op dezelfde gebaande paden te blijven, zou niets voor mij zijn."

ZINQ is voor mij

Ernie de Jonge: ".... de kans om steeds weer nieuwe werelden te ontdekken. Technische uitdagingen aangaan en ideeën kunnen implementeren die mijn horizon verbreden - daarom werk ik bij Zincoat Poedercoating."

__________________

Portret

Naam: Ernie de Jonge
Functie: Bedrijfsleiding bij Zincoat Poedercoating, Nieuw Amsterdam, Nederland
In dienst sinds: mei 2006